YourICT 10 jaar!

Nikos FafoutisYour ICT

Dit jaar – 2016 – is het 10 jaar geleden dat wij deze onderneming startten. 10 prachtige jaren van groei en opbouw liggen achter ons.

Wij hebben dit jubileum natuurlijk gevierd met onze klanten en onze medewerkers, op 2 september jl. Dankzij onze gasten was dit een geslaagd feest. Wij presenteerden tevens met trots ons pand, waar wij drie jaar geleden naartoe zijn verhuisd en waar we onlangs weer een uitbreiding hebben gerealiseerd.

Wij willen al onze klanten hartelijk danken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen, dat zij de afgelopen jaren in ons hebben gesteld. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij deze 10 jaar konden bereiken. En we vertrouwen erop dat diezelfde klanten ons ook weer bij de volgende 10 jaar brengen.

Namens het YourICT-team

[envira-gallery id=”136″]