Datacenter IT-infrastructuur oplossingen, beschikbaar voor MKB

Het alles-in-één kenmerk van een hyperconverged datacenter is een zeer aantrekkelijke technologie waardoor bedrijven zich meer kunnen richten op de operationele aspecten van hun bedrijf en minder op het onderhouden van IT-infrastructuur.

De engineers van YourICT zijn hyperconvergence masters met jarenlange ervaring in het ontwerpen, configureren en onderhouden van hyperconverged oplossingen op maat. Dankzij hyperconvergence kunnen we hoog beschikbare datacenter oplossingen voor IT-infrastructuur aanbieden tegen MKB prijzen.


Hoge beschikbaarheid nu ook voor MKB-bedrijven.
YourICT bewijst het!


 

Wat is Hyperconvergence

Hyperconvergence is een “proven technology” die YourICT kan aanbieden voor MKB prijzen. Een speciaal voor u ontworpen hyperconverged oplossing combineert server hardware, virtuele servers, dataopslag en netwerkvoorzieningen. Een hyperconverged systeem virtualiseert alle resources, daardoor kunnen die resources on-the-fly worden aangepast zonder de beschikbaarheid van het draaiende systeem te onderbreken.
hyperconverged_specialisten

Het unieke aan deze oplossing is dat de storage capaciteit software gestuurd is. Hierdoor kan de storage synchroon meegroeien met de servers. Storage was bij traditionele omgevingen vaak een knelpunt door de SAN, maar bij virtualisatie is een SAN niet langer noodzakelijk. Met hyperconverged zit rekenkracht en storage in één component.

Door middel van een intelligent en geautomatiseerd software-gedefinieerd datacenter (SDDC) beheersysteem, integreren onze hyperconverged oplossingen reken-, opslag- en netwerkmogelijkheden.

 

Hoge beschikbaarheid

Met onze hyperconverged oplossingen bouwen we gegevensbescherming in door gebruik te maken van mirroring, replicatie, striping, wiscodering en automatische fail-over. Dit betekent dat het verlies van opslag, netwerkvoorziening of een computerknooppunt (Node) het systeem niet ten val brengen. Door het inzetten van 2 of meer Nodes kunnen de Nodes bij onderhoud of uitval de taken automatisch van elkaar overnemen. U en uw medewerkers kunnen dus zonder onderbrekingen doorwerken.

 

Hyperconverged oplossing op basis van HP hardware

De hyperconverged oplossing draait op basis van HP server hardware. Deze geavanceerde oplossing zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de virtuele servers en wordt beheerd met slimme software.


Dankzij hyperconvergence maakt YourICT datacenter oplossingen beschikbaar voor elk bedrijf.


 

Voordelen Hyperconvergence

Hyperconvergence biedt hoge beschikbaarheid, snelle responsetijd en de mogelijkheid om IT-infrastructuren direct te implementeren. De geboden schaalbaarheid is een essentiële aanwinst, want de IT-omgeving kan meegaan met verandering (groei/krimp/samenstelling) van de organisatie. Dit gaat verder dan alleen het bijplaatsen van storage units, veranderingen hebben altijd invloed op de gehele infrastructuur.

Hyperconverged
Deze oplossing kan het best als all-in-one en geïntegreerd worden omschreven. Ten opzichte van een traditionele omgeving biedt dit diverse voordelen:
Uitstekende schaalbaarheid – Laat de IT-infrastructuur meegroeien of krimpen naar de behoefte van uw bedrijf
Flexibiliteit – hyperconvergence maakt het gemakkelijk om op en neer te schalen wanneer de vraag naar middelen verandert.
Kostenefficiëntie – hyperconverged infrastructuur resulteert in lagere uitgaven als gevolg van goedkopere prijzen voor hardware en lagere bedrijfskosten door verlaging van operationele kosten.
Hoge beschikbaarheid – zoals eerder vermeld, het systeem van knooppunten dat wordt gebruikt in hyperconverged systemen zorgt voor automatische fail-over, geen downtime voor wijzigingen en een hoger niveau van beschikbaarheid dan in andere vormen van infrastructuur.
Gegevensbescherming – de automatische fail-over tussen Nodes zorgt ervoor dat uw gegevens niet zijn gebonden aan een enkel, kwetsbaar stuk hardware.
Gegevensefficiëntie – hyperconverged infrastructuur vermindert opslag- en bandbreedte-vereisten.
 

Ook voor het MKB

Met hyperconvergence maken we een toegankelijke “high availability” oplossing voor het MKB, overheid en Enterprise. Dankzij hyperconvergence maken wij datacenter oplossingen beschikbaar voor elk bedrijf. Het uitbreiden van de omgeving is zeer eenvoudig door extra units bij te plaatsen. Dit biedt flexibiliteit en verkort de implementatietijd aanzienlijk. Hardware en software koppelen we los van elkaar. Hierdoor zijn de hardware en software minder van elkaar afhankelijk.
 

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van hyperconverged, op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 0488-745050 of 0345-622223 of vul het contactformulier in.