ICT-omgevingen moeten steeds meer voldoen aan allerlei bedrijfsspecifieke wensen en worden dus complexer en gevoeliger voor storingen. Hierdoor is uw bedrijfsvoering in hoge mate afhankelijk van het goed functioneren van de automatisering. Uitval hiervan veroorzaakt hoge kosten. Continuïteit van de automatisering is dan ook bijzonder belangrijk geworden. Uw ICT omgeving vraagt om onderhoud. De beschikbaarheid en de veiligheid van uw ICT zijn van vitaal belang. Het is daarom goed om uw ICT resources scherp in de gaten én up-to-date te houden.

Met onze live Monitoring wordt uw omgeving volcontinu bewaakt.

monitoring en patchmanagementMet YourICT Monitoring en Patchmanagement controleren wij dagelijks uw ICT-infrastructuur op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-up, updates en beveiligingszaken.

De voordelen:
  • Langere levensduur van hardware door proactief beheer van (over)belasting
  • Voorkomen van grote storingen doordat kleine storingen proactief afgehandeld worden
  • Meer inzicht in performanceproblemen door extensieve monitoring
  • Uw ICT-omgeving is optimaal beveiligd, door LIVE Patchmanagement van de server, firewall en werkplekken Geen zorgen over back-ups, updates en beveiliging
  • Monitoring en bewaking van uw ICT-omgeving
  • Functioneel en technisch beheer van uw ICT door professionals.
  • Continuïteit in ICT voor uw organisatie

Proactieve monitoring bespaart tijd en geld. Door minder verstoringen treden er minder irritaties op. De ICT-omgeving wordt stabieler en betrouwbaarder en is geschikt om proactief in te spelen op de ontwikkelingen in de organisatie.

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.