Wij werken graag met uitdagingen

ICT voor Accountants

Uw ICT is voor u waarschijnlijk een uitdaging. Toch biedt het ook uw branche veel kansen. Met behulp van nieuwe technieken kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn. Digitalisering zorgt er voor dat veel bedrijfsprocessen efficiënter ingericht kunnen worden. Hiervoor is een stabiele ICT omgeving erg belangrijk.

 

YourICT kijkt samen met u naar de strategische inzet van uw ICT

 

In de cloud werken of juist niet? Het vinden van de juiste, toekomstbestendige ICT-oplossing voor uw kantoor is maatwerk. De beste keuze is afhankelijk van uw manier van werken.

 

Veiligheid

Forensisch ITDe AVG (ook wel bekend als GDPR) brengt voor ons niets nieuws. ICT beveiliging is één van onze specialiteiten. Door onze ICT beveiligingsmaatregelen toe te passen op uw klantgegevens, heeft u die kant van de AVG alvast goed voor elkaar.

Bent u het vertrouwen van uw klanten waard?

 

ICT-verlengstuk

YourICT is het ICT-verlengstuk zijn van uw bedrijf door u te ondersteunen met professionele mensen en de juiste tools. Betrouwbaar, op basis van bewezen techniek en met scherp oog voor beveiliging. Onze professionals van de helpdesk staan voor u klaar, op afstand of bij u op locatie.

 

Hoe pakken we dit aan?

ICT is een strategische factor voor uw organisatie. Daarom kijken we samen met u naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Waar wilt u heen groeien met uw kantoor en welke kansen en uitdagingen biedt de toekomst? We beoordelen wat de beste oplossing is voor uw organisatie en hoe we deze zo effectief mogelijk kunnen implementeren.

 

Wij denken in ICT-oplossingen, niet in ICT-vraagstukken

 

Voordelen met YourICT als uw partner:
  • U heeft één aanspreekpunt voor ICT, software gerelateerde zaken, Hosted VoIP en mobiele telefonie.
  • Onze engineers zijn gewend om klanten internationaal te ondersteunen.
  • Bereikbaarheid; YourICT heeft een storingsdienst die buiten kantoortijd voor calamiteiten beschikbaar is.

 

Kenmerken van YourICT:
  • Connected with your business
  • Meedenken, vooruit denken en betrokken
  • Persoonlijke benadering
  • Scherpe prijzen
  • Korte lijnen

Onze geroemde slimme en no-nonsense aanpak doen wij in vele branches. Voor Accountants en Notarissen hebben wij applicatie inhoudelijke kennis.