Onze core business.

De beschikbaarheid van uw ICT omgeving is van groot belang voor uw bedrijfsvoering, maar bij veel bedrijven nog niet vanzelfsprekend. YourICT brengt daar graag verandering in. YourICT biedt systeem- en netwerkbeheer gericht op continuïteit.

ICT is continue in beweging, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Ons team van ervaren specialisten is hiervan altijd op de hoogte. YourICT kan het volledige systeembeheer voor u uitvoeren, maar ook uw eigen systeembeheerders ondersteunen.

 “Met YourICT kunt u altijd op uw automatisering rekenen.”

YourICT voert proactief beheer uit met YourICT Monitoring en Patchmanagement. Hierdoor zijn storingen meestal al door ons gesignaleerd en verholpen, voordat er storingen optreden.

Met YourICT Monitoring en Patchmanagement en onze andere Managed Services, kunnen we een uitgebreide service leveren op maat. Zo creëren wij voor u een ICT omgeving waar u op kunt bouwen.

YourICT staat dagelijks voor u klaar. We adviseren over (nieuwe) ICT-oplossingen, installeren hardware en software en geven de eindgebruikers ondersteuning bij alle voorkomende vragen. Met kennis van zaken, geen 9 tot 5 mentaliteit en heldere taal.

Meer weten? Maak een afspraak!

Passend ICT-advies

Deskundig en eerlijk advies in begrijpelijke taal.

YourICT weet als geen ander waar het MKB behoefte aan heeft. Voordat u van ons een voorstel ontvangt, hebben wij goed gekeken naar uw organisatie en uw huidige ICT omgeving.

Hardware & software

Wij adviseren graag welke hardware oplossingen het beste passen bij uw bedrijf. Gericht op een betrouwbare en stabiele omgeving met een sterke focus op ICT veiligheid en continuïteit, maar niet over-geautomatiseerd. Wij vinden persoonlijke benadering en dienstverlening erg belangrijk, naar aanleiding daarvan leveren we slimme oplossingen.

Beheer en monitoring

Via permanente monitoring kunnen we op afstand uw systemen en uw netwerkapparatuur controleren op werking. Eventuele opkomende storingen worden hierdoor tijdig gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van systemen in veel gevallen kan worden voorkomen.

Vanzelfsprekend dienen uw systemen ook onderhouden te worden met belangrijke software updates. Ons volledig geautomatiseerde systeem bewaakt niet alleen uw apparatuur, maar voorziet deze ook van alle noodzakelijke (beveiligings-)updates.

Helpdesk

Onze specialisten op de helpdesk staan dagelijks voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen als u een vraag heeft of als er storing is. Wij helpen u op afstand of komen bij u op locatie.

Wilt u meer van ons weten of uw vragen en wensen met ons bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.