De beschikbaarheid van uw ICT omgeving is van groot belang voor uw bedrijfsvoering, maar bij veel bedrijven nog niet vanzelfsprekend. YourICT brengt daar graag verandering in. YourICT biedt systeem- en netwerkbeheer gericht op continuïteit.

Het ICT landschap is continue in beweging. De technologische ontwikkelingen gaan razend snel. Ons team van ervaren specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo kan YourICT uw eigen systeembeheerder(s) ondersteunen bij complexe zaken. Heeft u geen eigen systeembeheerder(s), dan kan YourICT het volledige beheer voor u uitvoeren.

Door proactief beheer uit te voeren in combinatie met YourICT Monitoring en Patchmanagement zijn storingen door ons al gesignaleerd en verholpen, vaak voordat deze echte problemen vormen. Met YourICT Monitoring en Patchmanagement en onze andere Managed Services, kunnen we een uitgebreide service leveren op maat voor uw ICT omgeving. Zo creëren wij voor u een ICT omgeving waar u op kunt bouwen, zonder zorgen.

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.