Om voor laptops, tablets en smartphones een zorgeloze internetverbinding aan te bieden is een professionele WiFi installatie nodig. Deze installatie moet worden onderhouden om continuïteit en veiligheid optimaal te houden. De WiFi infrastructuur moet goed worden gemanaged. YourICT neemt u deze zorgen graag uit handen.

Is de WiFi alleen voor eigen gebruik of wilt u ook uw gasten WiFi aanbieden? Hoe groot moet het bereik zijn? De mogelijkheden zijn van relatief eenvoudig tot zeer complex. Wilt u apparatuur zelf aanschaffen of deze opnemen in het abonnement. We nemen graag met u door welke WiFi oplossing het beste bij u past.

YourICT Managed WiFi is een laagdrempelig abonnement, in 2 varianten

– Met YourICT Managed WiFi Lite, monitoren wij voor u uw WiFi accesspoints en patchen wij de software met de laatste updates. Door proactieve monitoring worden problemen gesignaleerd voordat deze ontstaan.
– Met YourICT Managed WiFi Compleet gaan we nog een stap verder. In dit abonnement zit niet alleen monitoring en patchmanagement. Het gebruik van de apparatuur is inbegrepen. U heeft hierdoor geen hoge investeUbiqitis managable WiFi accespointringskosten, maar een vast maandelijks bedrag.
Met YourICT Managed WiFi profiteert u van een professioneel draadloos netwerk. Medewerkers, klanten, partners of andere bezoekers kunnen met hun eigen mobiele apparaat gebruik maken van uw WiFi netwerk.

Voordat u een abonnement aangaat, inventariseren we eerst uw wensen en zal er een meting plaatsvinden om te bepalen wat voor u de beste oplossing is.

De voordelen van YourICT Managed WiFi op een rij

– Altijd voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates
– Problemen worden gesignaleerd voordat deze ontstaan
– Optimale dekking en beveiliging
– Vaste, lage abonnementskosten per device, per maand
– Bij YourICT Managed WiFi Compleet, geen investering nodig
– Zorgeloos beschikken over een stabiel en veilig WiFi netwerk

Meer informatie of Bestellen

Meer informatie of Bestellen