ICT Oplossingen gericht op continuïteit

Zorgeloos werken

U wilt uw bedrijf met zo min mogelijk zorgen uitoefenen en producten of diensten leveren, zonder problemen met uw automatisering. U weet wat het kost als de server het enkele uren laat afweten of als uw bedrijf telefonisch onbereikbaar is. Om over de imago-schade nog maar te zwijgen. Automatisering is in uw bedrijf steeds belangrijker geworden. Goede en betrouwbare automatisering is een voorwaarde om probleemloos te functioneren en om de concurrentie voor te blijven.

Systeembeheerder niet bereikbaar?

Natuurlijk weet u dat al lang. Maar wat doet u als uw systeembeheerder ziek, onbereikbaar of ver weg is? Hebt u voldoende deskundigheid in huis om ingewikkelde automatiseringsproblemen op te lossen? Hoe waarborgt u de continuïteit? Regulier systeem en netwerkbeheer is vaak gericht op het verhelpen van problemen en storingen. Dat is goed maar wij denken dat het beter kan.

YourICT beheer = zorg op maat

Uw netwerk moet steeds meer voldoen aan allerlei moderne bedrijfsspecifieke eisen. Daardoor is het complexer geworden en gevoeliger voor storingen. YourICT systeem en netwerkbeheer is een zorgsysteem op maat. Daarmee zorgt u voor continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van netwerk- en systeembeheer op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 0488-745050 of 0345-622223 of vul het contactformulier in.