ICT Security

Gebruik van internet is niet meer weg te denken in moderne bedrijfsvoeringen. Uw internetverbinding is niet alleen een uitgang naar buiten voor uw bedrijf maar ook een ingang voor diverse bedreigingen. Beveiliging van uw ICT omgeving is noodzakelijk, toch zien we nog veel te vaak dat dit bij veel bedrijven niet goed geregeld is. Een ingebouwde firewall in een router of modem is niet voldoende om uw kostbare bedrijfsgegevens te beschermen.

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken in ons leven, zowel zakelijk als privé. Meer gebruiksgemak en flexibiliteit brengen ook uitdagingen met zich mee. Denk aan verlies of diefstal. Of wat gebeurt er bijvoorbeeld met een e-mailbijlage die op een smartphone wordt geopend? Standaard worden deze opgeslagen op de smartphone of tablet en de kans is groot dat deze daarna ook automatisch word geüpload naar een Public Cloud omgeving.

ICT securityWeet u hoe het is gesteld met de beveiliging van de thuiswerkplekken. Thuiswerkers maken verbinding met uw bedrijfsnetwerk maar zijn die thuiswerkplekken wel betrouwbaar? ICT security is slechts zo sterk als de zwakste schakel. Een goede beveiliging gaat veel verder dan een firewall en antivirus.

Uw ICT security is maatwerk

Bij YourICT vindt u de juiste ICT security experts. Onze ICT security experts kunnen uw gehele ICT infrastructuur doorlichten en testen op zwakke plekken en daar een adequate oplossing voor bieden. Een goede beveiliging van uw ICT omgeving is natuurlijk maatwerk. Toch biedt YourICT een aantal gestandaardiseerde diensten die naadloos in ons maatwerk geïntegreerd kunnen worden.

YourICT security diensten

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.