YourICT heeft een lange historie als het gaat om samenwerking met diverse softwarehuizen. Hiermee zetten we samen de gebruikers, onze klanten, centraal.

succesvolle_samenwerking_softwarehuizenDoor intensieve samenwerking kunnen we beiden focussen op de dingen waar we goed in zijn. Daardoor kunnen we beiden excelleren in onze kernactiviteiten met zeer tevreden klanten tot gevolg.

Het grote voordeel voor de klant is dat deze niet hoeft te schakelen tussen twee leveranciers. Onze engineers zijn, op gebruikersniveau, thuis in uw software en kunnen daardoor makkelijk schakelen met uw software engineers. Hierdoor zijn vragen van de gebruikers snel beantwoord of opgelost en eventuele storingen snel verholpen.

Omdat wij de behoeften van onze klanten voorop zetten, is een intensieve samenwerken met softwareleveranciers voor YourICT vanzelfsprekend, het zit in ons DNA.

3 maal win

succesvolle_samenwerking_softwarehuizenSamenwerken leidt tot nog meer succes. Door goed samen te werken creëren we een win-win-win situatie.

  • Win voor de gebruiker, onze gezamenlijke klant
    • Doordat de gebruiker snel en vakkundig is geholpen is de klant tevreden met de software en de geboden service. De gebruiker kan snel aan de gang en voelt zich niet van het kastje naar de muur gestuurd.
  • Win voor u als softwareleverancier
    • De gebruikers van uw software zijn snel en professioneel geholpen zonder dat ze last hebben van eventuele touwtrekkerij. Waar ze zich ook melden ze worden snel door een team van professionals (die van u en/of van ons) geholpen. Tevreden klanten met een zeer positief beeld over uw software en service.
  • Win voor YourICT
    • Tevreden klanten met een zeer positief beeld over onze inzet, service en vakkundigheid.

 

Wilt u meer weten; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223, 0488 745 050 of vul het contactformulier in.