Hosted VoIP Telefonie

Bij YourICT zorgen we er graag voor dat uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar is. Dat doen we met Hosted VoIP telefonie, een telefooncentrale vanuit de Cloud. Met Hosted VoIP Telefonie bent u altijd en overal bereikbaar op elk toestel, vast én mobiel.

Hoe werkt Hosted VoIP telefonie?

Hosted_VoIP_telefonieMet Hosted VoIP telefonie maakt u gebruik van uw telefooncentrale in de ‘Cloud’. Er wordt niet (meer) gebeld over de traditionele telefoonverbindingen, maar over een beveiligde internetverbinding. Het telefonieverkeer gaat dan naar de telefooncentrale in een datacenter. De telefooncentrale wordt door YourVoIP altijd up-to-date en redundant (meervoudig) uitgevoerd. De telefooncentrale beschikt over de nieuwste functionaliteiten waardoor u efficiënter kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan informatie over beschikbaarheid en het integreren van de centrale met computers, zodat u tijdens het (video)bellen ook schermen met elkaar kunt delen. Daarnaast is bellen via internet (VoIP) goedkoper in vergelijking met traditionele belkosten.

Voordelen

De Hosted VoIP telefooncentrale brengt dus heel wat voordelen met zich mee, waardoor het ook voor uw bedrijf relevant is. Wij hebben de vijf belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

Voordeel 1: U betaalt een vaste prijs per maand

Met onze Hosted VoIP telefooncentrale betaalt u een vaste prijs per maand voor telefonie. Met het kiezen van de functionaliteiten en het aantal gebruikers bepaalt u de prijs. Investering in een nieuwe telefooncentrale is niet meer nodig en uw telefoniekosten zijn transparant en maandelijks voorspelbaar.

Voordeel 2: Uw telefooncentrale is flexibel

Uw telefooncentrale is gemakkelijk uit te breiden met extra gebruikers en u kunt uw gebruikers ook maandelijks opzeggen. Daarnaast zijn functionaliteiten per maand eenvoudig toe te voegen of te verwijderen. U betaalt alleen wat u kiest.

Voordeel 3: Uw telefooncentrale is altijd up-to-date

Updates in de telefooncentrale worden door YourVoIP automatisch uitgevoerd, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versies aan functionaliteiten. Met onze Hosted VoIP telefonie investeert u dus in een toekomst vaste oplossing.

Voordeel 4: Koppelen met CRM

Met YourVoIP Hosted VoIP telefonie is een koppeling met CRM pakketten mogelijk. Hierdoor kunnen uw medewerkers snel en eenvoudig klanten bellen of kunnen ze de juiste klantgegevens gepresenteerd krijgen wanneer ze gebeld worden.

Voordeel 5: Integreren vast en mobiel

We kunnen uw mobiele telefonie integreren met onze Hosted VoIP telefooncentrale. Op deze manier bent u flexibel en met één nummer overal op elk toestel (vast en/of mobiel) bereikbaar, zonder hoge doorschakelkosten.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden en voordelen met Hosted VoIP telefonie. Wilt u meer weten over Hosted VoIP telefonie en de winst die u er mee kunt behalen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0488-745050 of vul het contactformulier in.

Voor meer informatie over Hosted (VoIP) Telefonie kijkt u op de website van YourVoIP