YourICT is een gedreven, no-nonsense organisatie die zich richt op Systeem – en netwerkbeheer leveren, implementeren van hard-en software Cloud toepassingen Hosted Voip telefonie en Zakelijk mobiel. Daarnaast het beveiligen en beheren van (hybride) ICT-omgevingen.

Onze focus
Onze focus is zeer eenvoudig: “het optimaal laten functioneren van uw ICT”. Hoe complex het installeren van een netwerk ook kan zijn, het moet operationeel blijven om uw bedrijfsproces zo optimaal mogelijk te kunnen voeren. Vanuit deze focus denkt en werkt YourICT.

Wat maakt ons anders?
YourICT werkt volgens een proactief model. Wij denken en werken zoals we dat noemen “vooruit”. Nadat een installatie is verricht kunnen wij meten en vooraf inzien of uw computernetwerk moet groeien, krimpen of er een upgrade van de ICT beveiliging dient plaats te vinden. De meting vindt plaats door het monitoren van uw computernetwerk. Hiervoor gebruiken wij speciale software die ons signaleert wanneer uw bedrijfsproces gevaar kan lopen. Onze methodiek garandeert de continuiteit en betrouwbaarheid van uw processen.

Voor de installatie
Voordat YourICT overgaat tot het daadwerkelijk installeren van uw it systeem, maakt YourICT eerst een zorgvuldige inventarisatie. U zult verbaasd zijn dat sommige investeringen in uw proces onnodig blijken. Een gedegen inventarisatie kan u veel geld besparen.

Goede banden zorgt voor betrouwbaarheid
De relatie met onze klanten blijkt vaak familiair te zijn. Wij weten vaak in “2 woorden” waar en wie zich achter een computer bevindt. YourICT heeft deze band ook met de meeste van haar leveranciers. De relaties die YourICT duurzaam heeft opgebouwd hebben direct resultaat voor de veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit van uw bedrijfsproces.
Doelgroep
YourICT richt zich met name op het MKB, scholen, zorg en (semi) overheden.

Uw verhaal
Wilt u meer van ons weten, wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.
Bel Herman van de Bijl 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.