4G Zakelijk mobiel Internet

mobiel internetVoor de professional is het belangrijk dat zaken goed geregeld zijn. Die mening delen we bij YourICT. Bij mobiel werken hoort een bijpassend mobiel abonnement met 4G-internet. Al onze diensten zijn specifiek afgestemd op de behoeften van de zakelijke gebruiker.

Sneller internet is sneller werken

Onderweg net zo snel internet als op kantoor, werken waar en wanneer u wilt. Ervaar met onze zakelijk 4G-internet dienst de volledige vrijheid om overal verbonden te zijn. Niet alleen op kantoor of thuis, maar bijvoorbeeld ook onderweg, in de trein of in een lunchroom. Met toegang tot mobiel internet zijn u en uw medewerkers pas echt productief. Downloaden op hoge snelheden, nooit meer lang wachten op het laden van een webpagina of online video. Met 4G zijn concessies wat betreft snelheid verleden tijd. Gun uzelf die vrijheid en kies voor 4G zakelijk mobiel internet van YourICT.

Voordelen 4G Internet van YourICT

  • Nooit meer afhankelijk van WiFi
  • Sneller dan een gedeelde, onveilige, WiFi verbinding
  • Veilig eigen internet verbinding onderweg
  • Mobiel werken waar het u uitkomt, wanneer het u uitkomt

4G is standaard bij YourICT

4G-LTE mobiel internetWaarom zou u genoegen nemen met een lagere snelheid? U werkt toch het liefste zo snel en efficiënt mogelijk? Wij ook. Daarom is 4G-internet standaard bij al onze zakelijke telefoonabonnementen met data. Met mobiel 4G-internet van YourICT, Internet u in heel Nederland op volle snelheid. Hiervoor maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Er wordt elke dag keihard gewerkt om het netwerk te verbeteren en om uw mobiele ervaring te blijven overtreffen.

 

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.