Herken nieuwe salesleads op uw website

salesfeedUw klanten en prospects bezoeken dagelijks uw website en laten waardevolle commerciële informatie achter. Deze signalen kunt u gebruiken om hen doelgericht te benaderen. De signalen kunt u tevens geautomatiseerd in uw CRM / workflow ontvangen.
SalesFeed biedt u overzichtelijke informatie over herkende bedrijven op uw website.

salesfeed-leadsOverzichtelijke informatie

De informatie die bezoekers dagelijks op uw website achterlaten, kunt u gebruiken om hen doelgericht te benaderen. Met SalesFeed krijgt u overzichtelijke informatie over bezoekende bedrijven op uw website aan de hand van verschillende, waardevolle modules.

Inzicht in koopgedrag

U ziet niet alleen welke bedrijven uw website bezoeken, maar ook hoe vaak, welke pagina’s en welk gedrag ze vertonen. Daarnaast krijgt u informatie over de kredietwaardigheid en ziet u in hoeverre functionarissen van de bezoekende organisaties verbonden zijn met uw eigen netwerk. Dat stelt u in staat gericht uw klanten en prospects te benaderen en beter voorbereid aan tafel te komen. Alleen al daarmee wordt uw marktbewerking een stuk effectiever.

Relevantie

Aan de hand van de inzichten die SalesFeed levert, is het voor u gemakkelijker om te bepalen of het bezoekende bedrijf aansluit bij uw doelgroepen en of het de moeite waard is om het bedrijf op te volgen. Dit is belangrijk zodat u alleen tijd besteedt aan de bezoekers die voor u relevant zijn.

Probeer Salesfeed 30 dagen gratis

Liquid Content: beter overtuigen van uw bezoekers

Exclusief in Nederland. Uw website snel en eenvoudig aangepast per bezoeker. Gerichte variaties tonen zonder uw CMS aan te passen.

Liquid content = conversie optimalisatie

salesfeed-liquid-contentIn het kort
Met deze module kunnen op eenvoudige wijze afbeeldingen, teksten, knoppen etc. worden aangepast. Deze aanpassingen vinden plaats binnen het design van de webpagina. Er zijn zelfs ook mogelijkheden om elementen of secties aan een webpagina toe te voegen zoals formulieren en banners.

Met deze functionaliteit kan aan bijvoorbeeld prospects, klanten en ex-klanten content worden getoond die aansluit bij relatiestatus, engagement, interesse of uw accountdoelstellingen.

Doelgroepen sneller overtuigen
Het tonen van content die is afgestemd op de bezoeker draagt bij aan de overtuigingskracht van de (B2B) website. Met deze module kunt u uw bezoeker gericht aanspreken. Dit is mogelijk zonder dat het CMS van uw website hoeft te worden aangepast. De user-interface is een WYSIWYG interface en dus erg gebruikersvriendelijk.

Uw bezoeker bij relevante content brengen
Heeft u voor uw doelgroep relevante content, maar komt de bezoeker daar niet (altijd) terecht?
Met de Liquid Content module worden herkende bedrijven automatisch gefilterd aan de hand van bijvoorbeeld relatietype (klant, prospect, concurrent etc), hun gedrag (bezochte pagina’s) of bedrijfsinformatie (branche, bedrijfsgrootte, regio). Op basis van deze filtering kunt u vervolgens geschikte content tonen of direct naar content verwijzen.

Technisch hoogstandje
De aanpassingen worden real time aan uw bezoeker getoond. De techniek is crossbrowser-compatible en werkt desgewenst vanaf de eerste pagina die iemand bezoekt.

Diverse mogelijkheden
Een aantal voorbeelden van het tonen van op de doelgroep afgestemde variaties:
– een foto die aansluit bij de branche
– een andere slagzin
– gewijzigd stukje tekst
– blokje met logo’s van relevante referenties
– tonen van een foto van degene die in een bepaalde regio uw aanspreekpunt is

Deze functionaliteit kan worden gekoppeld aan een SalesFeed licentie maar kan ook als een zelfstandige dienst worden afgenomen.

Probeer Salesfeed 30 dagen gratis

Prospectlijsten en dataverrijking

SalesFeed heeft een database met alle Nederlandse organisaties. Wij leveren u graag NAWT lijsten tegen scherpe condities, aangevuld met diverse andere gegevens.
Ook hebben wij de techniek in huis om uw CRM te schonen en te verrijken, bijvoorbeeld met concernrelaties.

Een accuraat databestand als solide basis

salesfeed-propectsData levering
Bij SalesFeed kunt u tegen een scherp tarief een zakelijk adressenbestand kopen. Onze database is zeer actueel en bestaat per organisatie uit circa 40 gegevens.

Uw CRM schonen of verrijken?
Veel bedrijven beseffen dat hun CRM fouten bevat, verouderd is of niet compleet is. SalesFeed kan u van dienst zijn met het schonen en verrijken tegen aantrekkelijke condities. Eenmalig of periodiek. Zo blijft uw CRM compleet en actueel als het gaat om kredietstatus, exacte adresgegevens, verhuizingen, faillisementen, etc.

Scherpe leads produceren bij uw klanten, inactieve klanten en prospects?
Daarvoor hebben wij een bestand nodig met als sleutelveld het KvK nummer met 8 posities plus de kenmerken die u wilt betrekken. Heeft u per record niet (altijd) het KvK nummer? Dan kan SalesFeed dat meestal toevoegen.

Concernrelaties van uw klanten
Bij zusterbedrijven van klanten kan vaak een goede ingang worden verkregen. Het is in het algemeen ook eenvoudiger om een dergelijk bedrijf tot klant te maken, ten opzichte van andere prospects. SalesFeed kan uw lijst met klanten aanvullen met alle concernrelaties.

Look a like prospects
Aan alle bedrijven en organisaties zijn 1 of meer branchecodes gekoppeld. Tot welke branchecodes behoren uw (nieuwste) klanten? Hoeveel bedrijven zijn er nog meer in die branche, al dan niet gefilterd op provincie, aantal FTE, kredietstatus, etc? SalesFeed helpt u graag aan dit inzicht en deze maatwerk NAWT lijst.

Neem vooral contact op voor vragen of een offerte. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.

Probeer Salesfeed 30 dagen gratis