Contact is belangrijk. Contact met leveranciers, collega’s en vooral klanten. Contact via e-mail, social media en telefoon zijn het meest voorkomend. Nu KPN stopt met de ISDN en analoge telefoonlijnen, is het goed om uw internetverbinding eens goed onder de loep te nemen. Overstappen op VoIP betekent namelijk een zwaardere belasting van uw internetverbinding.

YourICT helpt

adsl-glasvezel-vpn-internet-verbindingenWelke verbinding het beste bij uw bedrijf past is afhankelijk van aantal factoren. Welke diensten maken er van de verbinding gebruik en welke diensten hebben voorrang? Hoe zwaar wordt de belasting van die diensten? En vooral welke verbindingen zijn mogelijk op uw locatie? YourICT inventariseert en berekent dat voor u.

Mogelijkheden

YourICT bied alle mogelijke internetverbindingen in eigen beheer aan door strategische samenwerkingen met betrouwbare partners.

YourICT, één aanspreekpunt

In YourICT vind u 1 aanspreekpunt voor al uw ICT en telecom zaken. Zo hoeft u niet langer verschillende organisaties in de arm te nemen voor uw ICT beheer. Uw onderneming is gebaat bij een goede communicatie!
Wilt u meer weten; wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223, 0488 745 050 of vul het contactformulier in.