Het hoofddoel van YourICT is om uw organisatie te ontzorgen bij uw kantoorautomatisering. We zorgen er graag voor dat dit optimaal geregeld is. Daarbij bieden we een breed assortiment van diensten en producten aan. Naast onze heldere ICT-oplossingen, levert YourICT ook een uitgebreide range aan printers en multifunctionals. Van een kleine eenvoudige A4 zwart-wit printer tot geavanceerde A3 machines en zelfs printers tot het formaat A0. Daarbij richten wij ons op de merken die zorgen voor de beste resultaten. Dat zijn de printers en multifunctionals van Kyocera, Xerox en OKI.

Wilt u besparen op printen?

YourICT maakt goedkoper printen mogelijk. Lagere kopieer- en printkosten kunnen u een mooie besparing opleveren. U kunt bij ons terecht voor professionele printoplossingen. Snelheid, flexibiliteit, grote output en kostenbeheersing voor elke zakelijke gebruiker. Van kleinschalig gebruik tot grafische heavy users. Oplossingen met oog voor documentveiligheid, printbeheer en printservices. Wij rekenen graag voor u uit hoeveel u kunt besparen op uw printkosten.

Maatwerk voor u

printer en document managementFullcolour of zwart-wit, voor papierformaten (SR)A3, A4, A5 of A6. Er is altijd een printer op maat voor al uw wensen en de afdrukbehoefte van uw bedrijf, organisatie of afdeling. Leg uw wensen en eisen bij ons neer en wij helpen u op weg naar de beste en goedkoopste oplossing. Van ontzorgende all you can print oplossingen tot hoog volume printers met diverse afwerkingsmogelijkheden: wij leveren uw printer op maat!

Printen, scannen, kopiëren en faxen. Het kan allemaal met één all-in-one apparaat: uw multifunctionele printer (MFP). Bespaar kosten en ruimte met één machine voor elke gewenste omgeving waarin u zich bevindt. Er zijn onder meer multifunctionals voor uiteenlopende papierformaten en -soorten en met extra ruime papierlades voor grote oplages.

De multifunctionals hebben een speciale plaats in ons aanbod 

Een Multi Functionele Printer (MFP) is tegenwoordig een onmisbare kantoormachine. Met een multifunctional consolideert u kosten en krijgt u deze inzichtelijk. Eén centraal systeem, dat centraal wordt beheerd, waardoor de kosten efficiënt worden beheerst.

Een multifunctionele printer kan worden gekocht, geleased of gehuurd in combinatie met een service- en supportovereenkomst. Hierbij is alles inbegrepen: machine, onderhoud, toners en een vooraf afgesproken hoeveelheid afdrukken. De specialisten van YourICT zijn opgeleid om de systemen bij u te installeren. U hebt er geen omkijken naar.
Om u goed te kunnen adviseren maakt YourICT een inventarisatie van uw wensen en behoeften. Daarbij hebben we natuurlijk ook oog voor besparingen die we voor u kunnen realiseren.

 

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.