Uw internetverbinding is niet alleen een uitgang naar buiten voor uw bedrijf
maar ook een ingang voor diverse bedreigingen

Gebruik van internet is niet meer weg te denken in moderne bedrijfsvoeringen. Beveiliging van uw ICT omgeving is noodzakelijk, toch zien we nog veel te vaak dat dit bij veel bedrijven niet goed geregeld is. Een ingebouwde firewall in een router of modem is niet voldoende om uw kostbare bedrijfsgegevens te beschermen.

Met YourICT Managed Firewall doen we aan preventie, detectie, registratie en response. We regelen de firewall goed in, maar daar blijft het niet bij. Door 24/7 monitoring wordt ongewenst gedrag meteen gesignaleerd. Deze acties worden automatisch vastgelegd. De beveiligingsexperts van YourICT analyseren dit direct en nemen de juiste maatregelen indien nodig.

managed firewallDe firewallsoftware wordt, door de experts van YourICT, middels patchmanagement voorzien van de nieuwste updates. Zo blijft deze maximale bescherming bieden. De firewalls die we inzetten beveiligen niet alleen de poorten. Functies als Antivirus, Anti-Phishing, Web content filtering, en met SSL beveiligde VPN verbindingen zijn mogelijk.

YourICT Managed Firewall is een laagdrempelig abonnement in 2 varianten
  1. Met YourICT Managed Firewall Lite, monitoren wij uw firewall met onze 24/7 monitoring. We analyseren actief bedreigen zodra deze zich aandienen. Daarnaast patchen wij actief de firewall software met de laatste updates.
  2. Met YourICT Managed Firewall Compleet gaan we nog een stap verder. In dit abonnement krijgt u de diensten van YourICT Managed Firewall Lite. Het gebruik van apparatuur en licenties zijn inbegrepen. Hierdoor heeft u geen hoge investeringskosten, maar een vast bedrag per maand.

YourICT Managed Firewall is een dienst op maat. Voordat we een abonnement aangaan, inventariseren we eerst uw wensen en passen ons voorstel daar op aan.

Voordelen van YourICT Managed Firewall
  • Optimale bescherming
  • Proactief beheer
  • 24/7 Monitoring
  • Geen investering in hardware en licenties*
  • Vast laag abonnement per maand

* bij YourICT Managed Firewall Compleet

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.