Werken met Cloud diensten doen we allemaal. Cloud is een containerbegrip voor bijna alle diensten die online beschikbaar zijn. E-mail en (web)hosting zijn daar de oudste voorbeelden van. Dankzij de hoge snelheden van de moderne internetaansluitingen komen daar steeds meer diensten bij.

YCloud draaid op onze eigen platformen, geen doorverkoop van anderen

Uitdagingen bij werken met Clouddiensten

Waar in de wereld wordt uw data opgeslagen? Wie kan en mag bij uw data, denk aan lokale wetgeving in het land waar de data opgeslagen wordt. Hoe betrouwbaar en veilig is de hosting waar de clouddienst op draait? Om deze uitdagingen goed het hoofd te kunnen bieden, kunt u gebruik maken van de YCloud diensten van YourICT.

cloudCloud in eigen beheer

Cloud diensten geven het voordeel van gebruiksgemak, flexibiliteit, efficiency en kostenbesparing. YourICT heeft daarom diverse Cloud diensten in eigen beheer. Beveiliging en beschikbaarheid zijn daarbij onze hoogste prioriteiten. De YCloud diensten van YourICT bevinden zich op Nederlandse bodem. Daardoor is alleen de Nederlandse wetgeving van toepassing.

YCloud diensten op maat

Natuurlijk kan YourICT uw ICT omgeving volledig omzetten naar YCloud diensten. De vraag is natuurlijk of dit  wel nodig, handig of nuttig is. Dat is voor elk bedrijf verschillend en afhankelijk van uw wensen ten aanzien van uw ICT omgeving. Welke YCloud diensten passen bij uw bedrijfsvoering? YourICT denkt graag met u mee.

Voordelen YCloud diensten
  • Op maat voor uw bedrijf
  • Door onze ICT security expertise, goed beveiligd
  • Flexibel en efficiënte inzet van ICT middelen
  • Overal kunnen werken, niet gebonden aan een vaste locatie
  • YCloud in eigen beheer van YourICT
  • Geen hoge investeringen maar een vast laag bedrag per maand
Uw eigen Cloud?

Door onze expertise in ICT security en Clouddiensten is YourICT ook het adres voor uw eigen Clouddiensten. YourICT kan voor u uw eigen Public Cloud, Private Cloud of Hybride Cloud realiseren.

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.