Met YourICT Azure Virtual Desktop krijgt uw hele bedrijf de beschikking over een volwaardige en veilige Windows desktop, beschikbaar vanaf ieder apparaat.

 

YourICT Azure Virtual DesktopYourICT Azure Virtual Desktop is een flexibel VDI-platform (Virtual Desktop Infrastructure) in de Microsoft Cloud dat veilig virtuele bureaubladen en externe apps levert met maximale controle.

  • Gepersonaliseerde Windows 10- en Windows 11-bureaubladen met meerdere sessies en extern streamen van apps
  • Volledige controle over beheer en implementatie, plus opties voor Citrix- en VMware-integratie
  • Flexibele prijzen op basis van verbruik
De ideale oplossing voor ondernemers die een veilige en flexibele Cloud werkplek willen gebruiken. Met minimale eigen investeringen in hardware of zorgen over beheer.

De belangrijkste voordelen van Azure Virtual Desktop:

Flexibel en schaalbaar
Het YourICT Azure Virtual Desktop platform is makkelijk aan te passen qua aantallen, het groeit of krimpt mee met uw behoeften. Zo blijft u nooit zitten met overbodige capaciteit.

Overal werken met Azure Virtual DesktopApparaat en locatie onafhankelijk
Het online bureaublad van YourICT Virtual Desktop is op te starten vanaf Windows, Apple of Linux computers. Bovendien maakt het niet uit waar de gebruiker zich bevindt, zolang er maar een internetverbinding is. De perfecte oplossing voor bedrijven met thuiswerkers of wanneer medewerkers mogen werken met hun eigen (privé) apparatuur (BYOD).

Geen eigen infrastructuur nodig
YourICT Azure Virtual Desktop is een Cloud service die we u leveren via de Azure datacenters van Microsoft. Investeren in server-hardware is niet meer nodig, bovendien bespaart u op kosten als stroomverbruik. Microsoft zorgt voor een onderliggende infrastructuur die uiterst krachtig, betrouwbaar, altijd up-to-date is en dus geschikt voor elke nieuwe software versie.

Integratie met Microsoft 365 en overige Azure diensten
YourICT Azure Virtual Desktop is geoptimaliseerd voor Microsoft 365. De gebruiker hoeft zich maar één keer aan te melden voor toegang tot zowel de YourICT Azure Virtual Desktop als alle onderdelen van Microsoft 365, zoals Office. Tevens is YourICT Virtual Desktop naadloos te integreren in andere Azure diensten waardoor gemakkelijk gebruik gemaakt kan worden gemaakt van onder andere Big Data en AI (Artificial Intelligence).

Beveiliging standaard afgedwongen
Met YourICT Azure Virtual Desktop implementeren we ‘security by design’. Door de integratie met Microsoft 365 beschikt de omgeving over beveiligingsfuncties zoals multi-factor authenticatie. Bovendien wordt het Azure platform 24/7 door security experts van Microsoft gemonitord.

YourICT Azure Virtual Desktop is onder andere ideaal voor:

  • Accountancy
  • Notariaat
  • Advocatuur
  • Productiebedrijven
  • Architectuur
  • Bouwbedrijven

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer! Vraag naar Ron of Herman: 0488 745 050