Onze migratie in vier stappen

De overgang naar een nieuwe ICT-omgeving lijkt ingewikkeld, voor ons is het echter gesneden koek. Een soepele overstap naar een nieuwe ICT-omgeving begint bij een goede voorbereiding. Met onze aanpak kunnen we uw omgeving in één keer naar ons Cloudplatform overzetten of juist een nieuwe oplossing bij u op locatie. Wij voeren het hele proces uit, in de volgende vier stappen.

 • 1: Inventarisatie

  Als eerst brengen we uw ICT-omgeving in kaart om inzicht te krijgen in de apparatuur, licenties en programma’s waarmee word gewerkt. Door deze inventarisatie uit te voeren, maken we de situatie vóóraf duidelijk en worden problemen achteraf vóórkomen.

 • 2: Plan van aanpak

  Op basis van de inventarisatie leveren wij een helder contractvoorstel. Bent u tevreden over het voorstel, dan maken onze specialisten een plan van aanpak op. Een goed plan is een voorwaarde voor een geslaagd project.

 • 3: Voorbereiding en uitvoering

  Zodra duidelijk is wat er moet gebeuren, worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. De nieuwe omgeving wordt uitvoerig getest en wanneer jij aangeeft dat alles volgens plan werkt, kunnen we de migratie starten.

 • 4: Migratie

  De migratie voeren we in zijn geheel en in één keer uit. Het is ook hierbij van belang dat u de nieuwe omgeving uitvoerig te test. Pas wanneer de testen zijn geslaagd, kan de nieuwe situatie worden vrijgegeven voor de gebruikers en kan de oude omgeving afgebouwd worden.

Wilt u meer weten; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223, 0488 745 050 of vul het contactformulier in.