Snel en efficiënt

Snel en efficiënt werken is de sleutel voor succes. Om dit te kunnen, hebben uw medewerkers goed gereedschap nodig. Ze zeggen niet voor niets: “Goed gereedschap is het halve werk”. Voor kantoorpersoneel is de ICT omgeving het gereedschap.

Wachttijden voor het openen, opslaan en sluiten van computers, software of bestanden maken het werken inefficiënt en wekt irritatie op. Haal meer uit uw medewerkers door ze te voorzien van modern gereedschap.

hardware-ictYourICT levert veel oplossingen op het gebied van ICT hardware. Het is belangrijk dat software wordt ondersteund en optimaal gebruikt kan worden in combinatie met de hardware.
YourICT levert veel oplossingen op het gebied van ICT Hardware. Hardware moet aansluiten bij de software en passen bij de bedrijfsbehoefte. Kijkend naar uw situatie en wensen geven wij een passend advies op maat. Elke klant is voor ons uniek, elke ICT oplossing is dat daarom ook.
Wij leveren onder andere:

  • Servers;
  • Netwerk componenten;
  • Computers;
  • Laptops;
  • VoIP telefoons;
  • Tablets;
  • Smartphones.

ICT Beveiliging

We stellen hoge eisen aan de beveiliging van ICT omgevingen en dat is maar goed ook. Je wil tenslotte niet dat je bedrijfsgegevens of klantgegevens inzichtelijk worden voor anderen. Bovendien zijn de boetes voor datalekken flink. Dit betekend dat diverse software dagelijks moeten worden voorzien van de nieuwste updates (patches). Hierdoor worden oudere systemen geleidelijk, en vaak onopvallend, langzamer.

Het op tijd vernieuwen van hardware, met name servers en PC’s, is een directe besparing op de uren van uw medewerkers.

Slim investeren in ICT is vooral besparen.

Hardware advies op maat

Wij adviseren graag welke hardware oplossingen het beste passen in uw bedrijf. Gericht op een betrouwbare en stabiele omgeving met een sterke focus op ICT veiligheid en continuïteit, maar niet over geautomatiseerd. De hardware moet passend zijn voor het gebruik en ondersteunend zijn voor uw bedrijfsprocessen. ICT Hardware moet het werken efficiënter en eenvoudiger maken en natuurlijk passen bij de software. Daarom vinden wij persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij spreken daarom van slimme oplossingen en niet alleen van diensten.
Wij kiezen altijd voor duurzame oplossingen en gebruiken uitsluitend A-kwaliteit hardware. Deze worden zowel traditioneel, virtueel als op Cloud gebaseerde oplossingen aangeboden.

Lease

ict-hardware-leaseHet vernieuwen of uitbreiden van de ICT infrastructuur kan soms een beste investering vragen. Daarom kan hardware worden aangeschaft in een koop of een leaseconstructie, een HaaS (Hardware as a Service) dienst. Daarbij zorgen wij voor de volledige levenscyclus van de hardware, van inkoop tot vervanging.

Door op tijd hardware te vervangen, kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor hardware lease. Omdat met nieuwe systemen sneller en efficiënter gewerkt kan worden, voorkom je het inhuren van extra uren. Het leasen van ICT middelen kan hierdoor interessanter of praktischer zijn dan een kapitaalintensieve investering. We denken graag met u mee en leveren naast hardware ook onze expertise.

Lease van ICT middelen houd de kosten beheersbaar en zorgt voor behoud van liquiditeit voor uw core-business. Hardware lease heeft als voordeel dat de ICT infrastructuur vernieuwd kan worden zonder de cashflow van de onderneming aan te tasten. Door te leasen hoeft de hardware niet vooraf betaald te worden en is afschrijving niet aan de orde. Hierdoor ontstaat meer grip op de liquiditeit.