YourICT levert veel oplossingen op het gebied van ICT hardware. Het is belangrijk dat software wordt ondersteund en optimaal gebruikt kan worden in combinatie met de hardware.
YourICT levert veel oplossingen op het gebied van ICT Hardware. Hardware moet aansluiten bij de software en passen bij de bedrijfsbehoefte. Kijkend naar uw situatie en wensen geven wij een passend advies op maat. Elke klant is voor ons uniek, elke ICT oplossing is dat daarom ook.
hardware-ictWij leveren onder andere:

  • Servers;
  • Netwerk componenten;
  • Computers;
  • Laptops;
  • VoIP telefoons;
  • Tablets;
  • Smartphones.

Hardware advies op maat

Wij adviseren graag welke hardware oplossingen het beste passen in uw bedrijf. Gericht op een betrouwbare en stabiele omgeving met een sterke focus op ICT veiligheid en continuïteit, maar niet over geautomatiseerd. De hardware moet passend zijn voor het gebruik en ondersteunend zijn voor uw bedrijfsprocessen. ICT Hardware moet het werken efficiënter en eenvoudiger maken en natuurlijk passen bij de software. Daarom vinden wij persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij spreken daarom van slimme oplossingen en niet alleen van diensten.
Wij kiezen altijd voor duurzame oplossingen en gebruiken uitsluitend A-kwaliteit hardware. Deze worden zowel traditioneel, virtueel als op Cloud gebaseerde oplossingen aangeboden.

Lease

ict-hardware-leaseHet vernieuwen of uitbreiden van de ICT infrastructuur kan soms een beste investering vragen. Daarom kan hardware worden aangeschaft in een koop of een leaseconstructie, een HaaS (Hardware as a Service) dienst. Daarbij zorgen wij voor de volledige levenscyclus van de hardware, van inkoop tot vervanging.
Hardware lease heeft als voordeel dat de ICT infrastructuur vernieuwd kan worden zonder de cashflow van de onderneming aan te tasten. Door te leasen hoeft de hardware niet vooraf betaald te worden en is afschrijving niet aan de orde. Hierdoor ontstaat meer grip op de liquiditeit.