14 juni de derde editie van de Betuwse Ondernemersdag

rondekruijffUncategorized

Ruim 30 experts, waaronder YourICT, uit meer dan 15 branches zitten tijdens de Betuwse Ondernemersdag klaar om hun kennis te delen. ICT, Bedrijfsfinanciering, marketing & communicatie, wagenparkbeheer, coaching, accountancy, personeelszaken, verzekeringen, logistiek, relatiegeschenken en groenvoorziening zijn zomaar een greep uit het aanbod. De Betuwse Ondernemersdag stelt je in staat om kennis te halen, kennis te delen en kennis te maken met een grote diversiteit aan bedrijven uit de regio. Een uitgelezen kans om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Bestseller auteur & Spreker Joseph Oubelkas
Om 20.00 uur is het tijd voor het indrukwekkende verhaal van Joseph Oubelkas. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij vertelt zijn verhaal en de lessen die hij daaruit geleerd heeft. Hij motiveert luisteraars zelf te bepalen hóe ze omgaan met dat wat er op hun pad komt. Zodat zij wijzer, bewuster en vol inspiratie weer vooruit kunnen. De avond wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

de Betuwse Ondernemersdag

14 juni 2022, tussen 14.00 tot 22.00 uur
Locatie: Molen de Zwaluw
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren