ICT voor Accountancy

ICT voorzieningen en systeembeheer zijn onmisbaar in het huidige bedrijfsleven. In de accountancy-branche zijn vrijwel alle bedrijfsprocessen afhankelijk van ICT. Uitval hiervan leidt tot vertraging, daarom wilt u dat uw ICT optimaal blijft functioneren. Elk accountancy kantoor heeft zijn eigen wensen en manier van werken. Uw ICT vraagt om een specifieke branchegerichte aanpak, met maatwerk voor uw kantoor.

YourICT heeft veel ervaring met ICT in de accountancy. Wij hebben door onze specialisatie bewezen een goede ICT partner te zijn voor o.a. accountantskantoren.

Wij werken graag met uitdagingen

accountants-ict

Uw ICT is voor u waarschijnlijk een uitdaging. Toch biedt het ook uw branche veel kansen. Met behulp van nieuwe technieken kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn. Digitalisering zorgt er voor dat veel bedrijfsprocessen efficiënter ingericht kunnen worden. Hiervoor is een stabiele ICT omgeving erg belangrijk. YourICT kijkt samen met u naar strategische inzet van uw ICT. In de cloud werken of juist niet? Het vinden van de juiste, toekomstbestendige ICT-oplossing voor uw accountantskantoor is maatwerk. De beste keuze is afhankelijk van uw manier van werken.


Veiligheid

De AVG (ook wel bekend als GDPR) brengt voor ons niets nieuws. ICT beveiliging is één van onze specialiteiten. Door onze ICT beveiligingsmiddelen toe te passen heeft u die kant van de AVG alvast goed voor elkaar.


ICT-verlengstuk

YourICT is het ICT-verlengstuk zijn van uw bedrijf door u te ondersteunen met professionele mensen en de juiste tools. Betrouwbaar, op basis van bewezen techniek en met scherp oog voor beveiliging. Onze professionals van de helpdesk staan voor u klaar, op afstand of bij u op locatie.


Hoe pakken we dit aan?

ICT is een strategische factor voor uw organisatie. Daarom kijken we samen met u naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Waar wilt u heen groeien met uw kantoor en welke kansen en uitdagingen biedt de toekomst? We beoordelen wat de beste oplossing is voor uw organisatie en hoe we deze zo effectief mogelijk kunnen implementeren.

Wij denken in ICT-oplossingen, niet in ICT-vraagstukken


Voordelen voor u als u kiest voor YourICT:

  • Met YourICT heeft u één aanspreekpunt voor ICT, software gerelateerde zaken, Hosted VoIP en mobiele telefonie.
  • Onze engineers zijn gewend om klanten internationaal te ondersteunen.
  • Bereikbaarheid; YourICT heeft een storingsdienst die buiten kantoortijd voor calamiteiten beschikbaar is.


YourICT als bedrijf

Connected with your business
– Meedenken, vooruit denken en betrokken
– Kennis van accountancy branche
– Persoonlijke benadering
– Scherpe prijzen
– Korte lijnen

 

YourICT heeft jarenlange ervaring in de accountancy.

U zoekt een IT partner die naast standaard IT zaken binnen de accountancy branche, ook bekend is met certificeringen zoals bijvoorbeeld SAS70 en de daarbij behorende procedures en vereisten?

Wij leveren hard- en software zoals servers, pc’s notebooks en de bijbehorende licenties. U krijgt bij ons niet alleen ondersteuning op het gebied van de reguliere software maar ook op branche specifieke pakketten zoals Unit4, Exact, Accountview, King en SnelStart.

Met onze Private Cloudoplossing is het mogelijk om van de voordelen van Cloud te profiteren met maximale zekerheid.

Wat kan YourICT voor u betekenen:

Ook helpen we klanten met (starten) van hun Datamining en Datacollection activiteiten.

In YourICT vind u 1 aanspreekpunt voor al uw ICT en telecom zaken. Zo hoeft u niet langer verschillende organisaties in de arm te nemen voor uw ICT beheer. Uw onderneming is gebaat bij een goede communicatie!
Wilt u meer weten; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223, 0488 745 050 of vul het contactformulier in.