ICT Systeembeheer en netwerkbeheer voor Ochten

Problemen met uw kantoorautomatisering? YourICT brengt daar graag verandering in. YourICT biedt onder andere systeembeheer en netwerkbeheer gericht op continuïteit in Ochten. Laat uw kantoorautomatisering efficiënt voor u werken.
Automatiseren is met de tijd mee gaan en de ontwikkelingen gaan snel. We hebben bij YourICT een team van ervaren systeem- en netwerkspecialisten voor u klaar staan. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en gaan voor continuïteit van uw ICT omgeving. Zoekt u een betrouwbaar automatiseringsbedrijf die u alle zorgen uit handen neemt of heeft u een specialist nodig om uw eigen systeembeheerders bij te staan bij complexe zaken? Bij YourICT bent u voor beide specialisten aan het juiste adres, wij zijn uw partner voor Ochten en omgeving.

Bij YourICT doen we aan proactief systeembeheer en netwerkbeheer. Door dit te combineren met onze YourICT Monitoring en Patchmanagement zijn storingen door ons snel gesignaleerd en verholpen, vaak voordat ze tot last kunnen zijn. Met YourICT Monitoring en Patchmanagement en onze andere Managed Services, leveren wij een uitgebreide service op maat voor uw kantoorautomatisering. Zo creëren wij voor u een ICT omgeving waar u op kunt bouwen, zonder zorgen.

Uw ICT security is maatwerk

ochten-automatiseringYourICT is de ICT security expert voor Ochten. Denkt u goed beveiligd te zijn, of weet u het liever zeker? De ICT security experts van YourICT kunnen uw gehele automatiseringsomgeving doorlichten om zwakke plekken te identificeren en een adequate oplossing aanbieden. Een goede beveiliging van uw automatisering is natuurlijk maatwerk.

YourICT Managed Services

Elke automatisering heeft onderhoud nodig. De beschikbaarheid en de beveiliging van uw automatisering is belangrijk. Het is daarom goed om uw ICT resources scherp in de gaten én up-to-date te houden. Met YourICT Managed Services nemen wij uw ICT zorgen uit handen, zodat u kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Met YourICT Managed Services wordt dagelijks uw ICT-infrastructuur op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-up, updates en beveiligingszaken gecontroleerd. YourICT biedt een aantal kant en klare Managed Services én Cloud oplossingen. Samen met u kunnen wij bepalen wat het beste bij uw organisatie past.

Cloud diensten in eigen beheer

Cloud diensten geven het voordeel van gebruiksgemak, flexibiliteit, efficiency en kostenbesparing. Veiligheid en beschikbaarheid zijn onze hoogste prioriteiten. YourICT heeft daarom alle Cloud diensten in eigen beheer. Omdat de YCloud diensten van YourICT zich op Nederlandse bodem begeven, is alleen de Nederlandse wetgeving van toepassing.

YCloud diensten op maat

YourICT kan uw kantoorautomatisering volledig omzetten naar YCloud diensten. Daarbij bedenken wij wel of het nodig, handig of nuttig is. Dat is voor elk bedrijf verschillend en afhankelijk van de wensen ten aanzien van uw kantoorautomatisering. Welke YCloud diensten passen bij uw bedrijfsvoering? Bij YourICT denken we graag met u mee.

 

Waarmee kunnen wij u helpen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0344 – 228 600 of vul het contactformulier in.