ICT Systeembeheer en netwerkbeheer voor Veenendaal

Laat uw kantoorautomatisering optimaal voor u werken! YourICT maakt dat u op uw ICT omgeving kunt bouwen. YourICT biedt onder andere systeembeheer en netwerkbeheer gericht op uw continuïteit in Veenendaal.
Automatiseren is met de tijd mee gaan en de ontwikkelingen gaan snel. Daarom hebben we bij YourICT een team van ervaren systeem- en netwerkspecialisten voor u klaar staan. Door continue op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken, gaan we voor continuïteit van uw ICT omgeving. Zoekt u een betrouwbaar automatiseringsbedrijf die u alle zorgen uit handen neemt of heeft u een specialist nodig om uw eigen systeembeheerders bij te staan bij complexe zaken? Bij YourICT bent u voor beide specialisten aan het juiste adres, wij zijn uw partner voor Veenendaal en omgeving.

Door ons proactief systeembeheer en netwerkbeheer te combineren met onze YourICT Monitoring en Patchmanagement zijn storingen door ons snel gesignaleerd en verholpen, vaak voordat ze tot last kunnen zijn. Met YourICT Monitoring en Patchmanagement en onze andere Managed Services, leveren wij een uitgebreide service op maat voor uw ICT omgeving. Zo creëren wij voor u een ICT omgeving waar u op kunt bouwen, zonder zorgen.

veenendaal-systeembeheerUw ICT security is maatwerk

YourICT is de ICT security expert voor Veenendaal en omgeving. Denkt u goed beveiligd te zijn, of weet u het liever zeker? De ICT security experts van YourICT kunnen uw gehele ICT omgeving doorlichten om zwakke plekken te identificeren en daarna een adequate oplossing aanbieden. Een goede beveiliging van uw automatisering is natuurlijk maatwerk.

YourICT Managed Services

Elke automatisering heeft onderhoud nodig, met name voor de beveiliging is bijvoorbeeld patchmanagement een absolute must. De beschikbaarheid en de beveiliging van uw automatisering gaan hand in hand. Zonder goede beveiliging komt de beschikbaarheid in gevaar. Daarom is goed om uw ICT resources scherp in de gaten én up-to-date te houden. Met YourICT Managed Services nemen wij uw ICT zorgen uit handen, zodat u kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Met YourICT Managed Services controleren we uw ICT-infrastructuur op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-up, updates en beveiligingszaken. YourICT biedt een aantal kant en klare Managed Services én Cloud oplossingen. Met onze maatwerkoplossingen kunnen we een ICT omgeving voor u bouwen die helemaal past bij uw manier van werken. Samen met u kunnen wij bepalen wat het beste bij uw organisatie past.

Cloud diensten in eigen beheer

Cloud diensten geven het voordeel van gebruiksgemak, flexibiliteit, efficiency en kostenbesparing. Veiligheid en beschikbaarheid zijn onze hoogste prioriteiten. YourICT heeft daarom alle Cloud diensten in eigen beheer. Omdat de YCloud diensten van YourICT zich op Nederlandse bodem begeven, is alleen de Nederlandse wetgeving van toepassing.

YCloud diensten op maat

YourICT kan uw kantoorautomatisering volledig omzetten naar YCloud diensten. Daarbij bedenken wij wel of het nodig, handig of nuttig is. Dat is voor elk bedrijf verschillend en afhankelijk van de wensen ten aanzien van uw kantoorautomatisering. Welke YCloud diensten passen bij uw bedrijfsvoering? Bij YourICT denken we graag met u mee.

 

Waarmee kunnen wij u helpen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0344 – 228 600 of vul het contactformulier in.