VDSL krijgt een opvolger; VPLUS

rondekruijffUncategorized

KPN VPLUS

De opvolger van de huidige VDSL2-techniek komt eraan namelijk VPLUS. Wij bieden al sinds 2013 DSL verbindingen aan waarmee snelheden tot 100Mbit/s op een enkel koperpaar mogelijk zijn. Met de introductie van VPLUS (SuperVectoring) neemt de maximale snelheid toe tot wel 200Mbit/s per koperpaar. De verwachting is dat VPLUS na de zomer beschikbaar wordt.

VPLUS verdubbelt het frequentiebereik van VDSL2, hierdoor is het mogelijk om hogere snelheden te bereiken. Dit betekent wel dat de snelheidswinst van VPLUS afhankelijk is van de afstand tot de straatkast. Bij afstanden groter dan een halve kilometer neemt de snelheidswinst ten opzichte van VDSL2 af.

VPLUS komt bij introductie al op meer dan 600.000 adressen in de volgende varianten beschikbaar.

  1.  VPLUS | 200Mb / 30Mb | KPN | Entry | Zakelijk | 12Mnd
  2.  VPLUS | 200Mb / 30Mb | KPN | Entry | Thuiswerker | 12Mnd

 

Wilt u meer informatie over deze nieuwe verbinding? Neem gerust contact met ons op!

Klik hier om een afspraak te maken! Of bel 0488-745 050