Thuiswerken zonder trammelant

rondekruijffUncategorized

Veiligheid, dit woord krijgt in deze tijden een heel andere betekenis. Pas als veiligheid ontbreekt, komt het besef hoe waardevol het was. Als Yourict hebben we veiligheid altijd voorop staan.

Onze klanten zullen dat beamen. Soms kunnen dingen ‘makkelijker’, maar dat wil niet zeggen dat het verstandig is als het gaat over klantenbestanden, financiële zaken of veel data. Dit principe houden wij hoog in de situatie waarin we ons met elkaar bevinden, tijden waarin het leven zo goed al mogelijk (moet) doorgaan. Thuiswerken is daarbij essentieel. Daarom creëren we werkplekken, trekken we kabels, voegen laptops en printers aan thuisnetwerken toe en plaatsen we webcams voor de videovergadering. Als sluitstuk zorgen wij dat al die communicatie veilig verloopt.

Thuiswerken, afstand houden en een goed commercieel gesprek aangaan? Het kan! YourICT faciliteert de thuiswerkmogelijkheden en biedt u namens onze partner Vendere de online training ‘Sales op afstand’

Face to face contact op afstand

thuis-videovergaderenNiet alleen de technische kant van zakelijke communicatie heeft aandacht nodig. Ben je gewend om face to face met clienten, klanten of relaties te communiceren? Dan kan een telefoongesprek, video- of conference call een echte uitdaging zijn. Yourict biedt daarom in samenwerking met één van onze partners een bijzondere training aan. Ga gewoon met je (potentiele) klanten, op een persoonlijke manier in gesprek. YourICT kan dit met diverse technische oplossingen mogelijk maken voor u en uw salesteam! Denk daarbij niet alleen aan telefonisch contact maar ook aan video-conferencing.
Deze manier van communiceren is anders dan aan tafel, maar hoe maak je toch écht contact met je gesprekspartner? En hoe benut je juist de veranderde manier van communiceren? Daarvoor bieden we u een korte en praktijkgerichte training van onze partner Vendere. U en uw salesteam kunnen zo snel weer effectief aan de slag.
Als YourICT klant profiteert u van 10% extra korting op de training (kijk op onze website voor prijzen en meer informatie)

Maar dit alles is niet mogelijke zonder een efficiënte, goed beveiligde werkplek, die maakt dat je zonder strubbelingen functioneert alsof je op je vertrouwde werkplek opereert.

Ook het team van Betuwe Totaal werkt thuis dankzij de mogelijkheden die YourICT biedt.
De redactie, sales en een deel van de grafische vormgeving, vindt flexibel en op afstand
plaats. Zaken die onmogelijk lijken op het moment dat het niet ‘hoeft’, blijken meer dan
mogelijk te zijn! Wie had ooit kunnen denken dat wij hectische deadlines, waarbij we
continu intensief op korte afstand samenwerken, tot laat op de zaak zijn etc. eigenlijk
vrij makkelijk konden vervangen met videocalls, verbindingen waarbij we toegang hebben
tot onze zware o zo belangrijke bestanden in combinatie met een handige telefonietool
waardoor we gewoon met ons zakelijke vaste nummer kunnen uitbellen? Zelfs elkaar in de
haren vliegen als de deadline nadert gaat meer dan prima via de digitale weg… 
CHAPEAU YOURICT

Haal snel het maximale uit je online salesgesprekken

Je zult ontdekken dat het inzetten van online acquisitietools heel praktisch en kostenefficiënt werkt. Het is niet alleen een oplossing voor nu maar ook een hele goede aanvulling voor de gesprekken aan tafel. Zodra het normale leven weer hervat kan worden zijn online acquisitietools een prachtig extra middel in de communicatiemix.

Met een korte en praktijkgerichte training brengen we jou en/ of je mensen op vlieghoogte. Je leert de belangrijkste inzichten en vaardigheden, die zorgen dat je op korte termijn het maximale haalt uit je online salesgesprekken.

YourICT levert u de ondersteuning op techniek en een trainingspartner voor de juiste methodiek.

Voor meer informatie of om je aan te melden, kijk je op de pagina: Sales op afstand, hoe dan?