Office 365 veranderd in Microsoft 365

rondekruijffUncategorized

De merknaam Office 365 houdt op te bestaan. Microsoft heeft de namen van de softwarepakketten vanaf 21 april ondergebracht onder de merknaam Microsoft 365.

office-365-naamsveranderingDe naamswijziging van Office 365 geldt voor de MKB varianten van het softwarepakket. Schrijft Jared Spataro, Corporate Vice President van Microsoft 365, in een blogbericht. Het betreft alleen een wijziging in de productnaam en er zijn op dit moment geen prijs- of functiewijzigingen.

De ontwikkeling bij Microsoft staat niet stil. Nieuwe applicaties worden ontwikkeld en de bestaande worden continu voorzien van nieuwe functionaliteiten en updates. Deze professionalisering neemt Microsoft mee in het Microsoft 365 portfolio, wat dus is voorzien van nieuwe namen.

Onderstaand ziet u welke namen er zijn veranderd per 21 april 2020:

office-365-naamsverandering

De wijzigingen zullen automatisch plaatsvinden en zichtbaar worden in de Office 365 tenant.

Wat verandert er voor u? Vrijwel niks! Op het gebied van functionaliteit en prijs zult u niks merken. Alleen de namen zijn anders.

Wilt u uw organisatie ook voorzien van een moderne en veilige werkplek? Wij lichten graag de mogelijkheden van Microsoft 365 aan u toe.

Bel ons op 0488 745 050 of vul het contactformulier in!