Zakelijk TV ook op uw kantoor

rondekruijffUncategorized

Zakelijk TV, ontvang uw bezoekers op ludieke wijze.

U kunt bijvoorbeeld relevant nieuws uit de regio, branche en uw eigen informatie tonen. Mededelingen, een persoonlijk welkomst scherm of uw eigen reclame tonen, is allemaal mogelijk. Zo beschikt zakelijk TV over een functie waarbij er een tekstbanner kan worden toegevoegd aan een zender naar keuze. Of maak uw eigen videokanaal, waarbij alle kijkers binnen uw abonnement dezelfde inhoud op hetzelfde moment zien. Al deze zakelijke functies kunt u bovendien op meerdere schermen op uw locatie tonen.

zakelijke-tv-met-tekstbanner

In dit voorbeeld is een tekstbanner onderaan het beeld toegevoegd met informatie over het bedrijf.

Communiceer helder en gemakkelijk uw bedrijfsinformatie via televisie

Combineer tv-kijken met bedrijfsinformatie op meerdere schermen en op grote locaties. Groepeer schermen digitaal en toon eigen mediacontent. Een tekstbanner, een eigen (video) kanaal, een informatiezender en RSS-feed behoren tot de opties. Zo is iedereen altijd op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws.

wachtkamer-televisie

De voordelen van zakelijk TV op een rij

  • Informeer en amuseer uw gasten, bezoekers en medewerkers.
  • Maak gebruik van zakelijk functionaliteiten, zoals tekstbanners, het vertonen van bedrijfsinformatie en een eigen videokanaal.
  • Toepasbaar op meerdere schermen op één locatie.
  • HD-kwaliteit, voor de beste kijkervaring.

Voor meer informatie kijkt u hier