YourICT IP VPN met SSL is een infrastructuur technologie via internetverbindingen. Hiermee is het mogelijk een beveiligde verbinding tot stand te brengen met een ander netwerk. Dit kan bijvoorbeeld een thuiswerkplek zijn die verbonden moet worden met uw bedrijfsnetwerk of juist uw bedrijfsnetwerk dat gebruik maakt van YCloud diensten in ons datacenter.

veilige-ip-vpnDe beveiliging gebeurt door authenticatie van gebruikers en het versleutelen van het dataverkeer. Zo kunt u toegang krijgen tot uw data, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met YourICT IP VPN creëren we uit losse bedrijfsnetwerken een hoogwaardig, beveiligd bedrijfsnetwerk op basis van het IP protocol. Alle gebruikers op verschillende locaties werken met elkaar samen alsof zij op hetzelfde netwerk zitten.

Afgesloten privé tunnel

YourICT IP VPN is een beveiligde privé verbinding over het internet. Deze verbinding is te vergelijken met een afgesloten privé tunnel tussen de locaties. Onderweg is het dataverkeer afgeschermd en onbereikbaar voor de rest van de wereld.

Voordelen YourICT IP VPN (SSL)

  • Optimale beveiliging met SSL (Secure Sockets Layer)
  • Eenvoudige infrastructuur
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Geschikt voor data, spraak en meer

 

 

Wilt u meer van ons weten of uw bedrijfsproces bespreken; Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0345 – 622 223 of vul het contactformulier in.