excel office 365Met Microsoft Excel kunt u bestanden snel en eenvoudig maken, bekijken, bewerken en met anderen delen. U kunt er ook werkmappen die als bijlage bij een e-mail horen, bekijken en wijzigen. Werk met vertrouwen in boekhouding, controle, financiën of andere gebieden, met iedereen, op elke locatie. Met Excel kunt u zelfs onderweg de meest complexe formules implementeren en handige functies gebruiken.

Bekijk uw werk onderweg of begin met een budget. Pas uw spreadsheet op uw eigen manier aan met krachtige tools en handige functies. In Excel kunt u uw werkblad opbouwen aan de hand van uw specifieke wensen.

Met vertrouwen maken, berekenen en analyseren

Ga snel aan de slag met uw budget, takenlijst, boekhouding of financiële analyse met de moderne sjablonen van Excel. Gebruik vertrouwde formules om berekeningen uit te voeren en uw gegevens te analyseren. Uitgebreide functies en opmaakopties maken uw werkmap leesbaarder en gebruiksvriendelijker. Alle spreadsheetfuncties, -opmaken en -formules werken op dezelfde manier, op elk apparaat.

Controleren,bewerken en werken vanaf elke locatie

Controleer uw Excel-bestanden vanaf elk apparaat. Bewerk uw gegevens of werk uw takenlijst bij vanaf elke locatie. Met functies zoals kolommen sorteren en filteren kunt u gerichter controleren. Maak, dupliceer, verberg en geef bladen eenvoudig weer.

Een verhaal vertellen met uw gegevens

Voeg algemene grafieken in om uw gegevens tot leven te brengen. Met functies zoals grafieklabels toevoegen en bewerken kunt u belangrijke inzichten in uw gegevens markeren.

Tekenen en aantekeningen maken met inkt

Maak notities, markeer gedeelten van uw werkblad, maak vormen of schrijf wiskundige vergelijkingen met het tabblad Tekenen in Excel op apparaten met een touchscreen.

Eenvoudig delen

Deel uw bestanden met een paar tikken om snel anderen uit te nodigen om rechtstreeks in uw werkmappen te wijzigen, kijken of reageren. Kopieer de inhoud van uw werkblad in de tekst van een e-mailbericht met intacte opmaak of voeg een koppeling naar uw werkmap toe of kopieer een koppeling naar uw werkmap voor andere deelopties.

 • Excel_gegevens

 • Zet gegevens om in inzichten

  Excel is uitgerust met intelligentie waarmee je patronen worden herkend en je gegevens worden georganiseerd, zodat je tijd kunt besparen. Maak eenvoudig werkbladen op basis van sjablonen of handmatig en voer berekeningen uit met moderne formules.

 • Krijg een beter beeld van jouw gegevens

  Met nieuwe diagrammen en grafieken kun je gegevens aantrekkelijk presenteren, met opmaak, sparklines en tabellen voor meer inzicht in je gegevens. Stel eenvoudig prognoses op met één klik om trends te voorspellen.

 • Excel_beeld

 • Excel_samenwerken

 • Beter samenwerken

  Deel je werkmap met anderen en werk altijd in de nieuwste versie voor realtime samenwerking, zodat je sneller kunt werken. Met Office 365 werk je in een Excel-bestand vanaf een mobiel apparaat, je desktop en op het web.

verkrijgbaar bij een Microsoft 365-abonnement