word office 365Met de vertrouwde Microsoft Word kunt u snel en eenvoudig bestanden maken, bewerken, bekijken en delen met anderen. U kunt ook Office-documenten die als bijlage bij e-mail horen, bekijken en bewerken. Neem Word, en de rest van Office365, overal met u mee of u nu blogger, schrijver, journalist, columnist, student/leerling of projectmanager bent die aan documentatie werkt: u kunt het zo handig maken als u wilt. In Word zit een PDF-reader waarmee u eenvoudiger PDF’s kunt lezen. Hiermee kunt u PDF’s en e-books lezen tijdens het reizen, voor het slapengaan of wanneer u maar wilt.
Maak indrukwekkende tekstdocumenten, scripts, blogs, verslagen en cv’s. U kunt uw document, brief, cv of notities op uw eigen manier aanpassen met krachtige hulpprogramma’s waarmee u op uw best kunt schrijven met de beste opmaakopties.

Maken met vertrouwen

Ga snel aan de slag met uw projecten, opdrachten, brieven, blogs, scripts, notities, verslagen of cv’s met mooi ontworpen, moderne sjablonen. Gebruik uitgebreide opmaakmogelijkheden en indelingsopties om uw ideeën te noteren en schriftelijk uit te drukken. Documentopmaak en -indeling blijven onveranderd en zien er geweldig uit, op elk apparaat.

Comfortabel lezen, schrijven en bewerken

Met Leesweergave kunt u lange documenten, PDF-bestanden, brieven, scripts en meer op uw apparaat eenvoudig lezen. Converteer uw PDF-bestand naar een Word-document om eenvoudig wijzigingen aan te brengen. Converteer uw document naar een PDF-bestand nadat u het hebt bewerkt en deel het PDF-bestand met een paar tikken.

Met iedereen samenwerken op elke locatie

Deel gedachten door opmerkingen in uw document te zetten, direct naast de tekst die u bespreekt. Iedereen kan opmerkingen aan het gesprek toevoegen en wijzigingen aan de tekst, indeling en opmaak zien. Terwijl u en uw team wijzigingen aanbrengen, kunt u terugkeren naar eerdere versies dankzij de verbeterde versiegeschiedenis in Word.

Delen is nog eenvoudiger

Deel uw PDF’s en documentbestanden met een paar tikken om snel anderen uit te nodigen voor het bewerken of bekijken van uw documenten. Beheer machtigingen eenvoudig en bekijk wie in een document werkt. Kopieer de inhoud van uw Word-bestanden rechtstreeks in de tekst van een e-mailbericht, met intacte opmaak of voeg uw PDF’s en documenten bij een e-mail en maak het delen eenvoudiger.

 • Word-schrijven

 • Durf te schrijven

  Schrijf met vertrouwen, waarbij je met intelligente technologie wordt geholpen met de spelling, grammatica en zelfs met stilistische schrijfsuggesties. Met deze hulpmiddelen bij de hand stap je snel over van pen en papier naar digitaal handschrift en kun je intuïtief bewerken.

 • Alles binnen handbereik

  Zoek alle informatie op die je nodig hebt tijdens het schrijven zonder Word te verlaten, bijvoorbeeld een PowerPoint-dia van een teamlid, geciteerd onderzoek of informatie van LinkedIn, om een professioneel cv op te stellen.

 • Word-zoekfunctie

 • Word-samenwerken

 • Beter samenwerken

  Waar je ook bent, je kunt altijd in realtime samenwerken. Deel je documenten met één klik en nodig anderen uit om in realtime te bewerken of opmerkingen toe te voegen. En ongeacht de voorkeurstaal of toegankelijkheidsopties, iedereen kan samenwerken om meer te bereiken.

Onderdeel van een Microsoft 365-abonnement