powerpoint office 365Met Microsoft PowerPoint hebt u toegang tot het vertrouwde programma dat u al kent. Snel en eenvoudig presentaties maken, bewerken, bekijken, presenteren of delen vanaf elke locatie. Hebt u snel toegang nodig tot uw meest recent gebruikte PowerPoint-presentatiebestanden terwijl u onderweg bent? Met PowerPoint kunt u de bestanden waaraan u hebt gewerkt snel bekijken op elk apparaat. Maakt u zich zorgen over meerdere bestandsversies wanneer u mobiel in PowerPoint werkt? De synchronisatie is naadloos tussen de verschillende apparaten. Werk met vertrouwen met iedereen en presenteer aan iedereen, op elke locatie. Met PowerPoint reist Office met u mee.

Met PowerPoint kunt u een blijvende indruk achterlaten met krachtige en aanpasbare presentaties waarmee u opvalt. U kunt nu met vertrouwen presentaties maken en geven, vanaf elke locatie. Het maken van een aansprekende en indrukwekkende presentatie is nog nooit zo makkelijk geweest. PowerPoint geeft u de mogelijkheid uw presentatie onderweg te bewerken en aan te passen en met anderen in realtime samen te werken.

Met vertrouwen presentaties geven

Met PowerPoint mist u nooit iets wanneer u onderweg bent. U kunt nieuwe presentaties maken of verder werken aan eerder gemaakte presentaties. Uw presentaties worden gesynchroniseerd in OneDrive, u kunt een presentatie beginnen met een desktopkopie van PowerPoint en vervolgens deze bewerken en geven met de mobiele versie van PowerPoint. Met de presentatieweergave op elk apparaat kunt u met vertrouwen uw standpunt helder presenteren en dit alles zonder uw laptop aan te hoeven zetten.

Maak een blijvende indruk

Een mooi gemaakte presentatie is altijd een succes. Met de krachtige en zeer aanpasbare ervaring in PowerPoint is het maken van presentaties die een blijvende indruk maken en waarmee u opvalt eenvoudiger dan ooit.

Eenvoudig samenwerken met anderen

Met PowerPoint is het gemakkelijk om met anderen samen te werken. Dankzij het delen met één klik, kunt u snel anderen uitnodigen voor het bewerken of bekijken van, of feedback geven over uw dia’s. Machtigingen kunt u eenvoudig beheren en u kunt zien wie aan uw presentatie werkt. Blijf op de hoogte van wijzigingen en feedback van anderen met in de dia’s geïntegreerde opmerkingen. U kunt de wijzigingen vergelijken om te zien hoe uw presentatie zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld.

 • powerpoint-presentaties-maken

 • Opvallende presentaties maken

  Maak je ideeën duidelijk met een mooi ontwerp, uitgebreide animatie-effecten, filmische bewegingen, 3D-modellen en pictogrammen. Breng je presentatie met een paar klikken tot leven met intelligente technologie.

 • Professioneel presenteren

  Breng je verhaal vol vertrouwen over met notities bij elke dia die alleen jij kunt zien. Vertaal je dia’s eenvoudig in de gewenste taal en gebruik de ingebouwde toegankelijkheidscontrole om te controleren of je publiek niets hoeft te missen.

 • powerpoint_professioneel-presenteren

 • powerpoint-samenwerken

 • Beter samenwerken

  Met Office 365 kun je samenwerken met realtime cocreatie en opmerkingen om feedback van teamleden te krijgen over je presentatie. Je kunt de presentaties ook in de cloud opslaan om deze eenvoudig met anderen te delen en overal en altijd op elk apparaat te openen.

Onderdeel van een Microsoft 365 abonnement