publisher office 365Doe meer met je gegevens

 

Eenvoudige hulpmiddelen om je foto’s eruit te laten springen

publisher-hulpmiddel

Afbeeldingen wisselen

Importeer al jouw afbeeldingen naar één canvas in Publisher en vervang afbeeldingen in je ontwerp met slepen en neerzetten. Experimenteer om de juiste afbeelding te vinden, zonder kostbare tijd te verliezen.

 

Effecten

Gebruik professionele effecten voor tekst, vormen en illustraties, zoals zachtere schaduwen, weerspiegelingen en OpenType-functies (zoals ligaturen en alternatieve stijlen), die gemakkelijk zijn te gebruiken, omdat ze net zo werken als de effecten in andere Office-programma’s die deze effecten ondersteunen.

Online-afbeeldingen

Gebruik Publisher om in je onlinealbums op Facebook, Flickr en andere services te zoeken en afbeeldingen rechtstreeks aan een document toe te voegen zonder dat je ze eerst op een pc, laptop of tablet hoeft op te slaan.

Pas je publicaties met vertrouwde hulpmiddelen aan jouw persoonlijke voorkeur aan

publisher-publicaties

E-mail samenvoegen

Voeg met de vertrouwde hulpmiddelen voor e-mail samenvoegen foto’s en links in en maak zo jouw nieuwsbrieven, kaarten en e-mail veel persoonlijker.

Tabblad Verzendlijsten

Alle personaliseringsmogelijkheden vind je op één plaats op het lint.

 

Publiceer zoals je doelgroep dat het liefst ziet

publisher-publiceren

Vereenvoudigd delen

Je documenten worden standaard in de cloud opgeslagen. Delen en samenwerken is niet meer dan het versturen van een link.

Foto’s afdrukken

Nu is het zelfs nog makkelijker om je publicaties of fotoalbum in een kopieerwinkel te laten afdrukken en al je pagina’s op te slaan in een algemene bestandsindeling voor foto’s, zoals JPG.

E-mail

Deel een pagina in een e-mail of verzend de hele publicatie als HTML in een e-mail. Alle pagina’s worden automatisch samengevoegd in één bericht.

 

Onderdeel van een Microsoft 365 abonnement