yammer_office365Verbind en betrek alle werknemers in je organisatie

Communiceer op een open manier. Zo zorg je voor transparantie, maak je communities sterker door best practices te delen en kun je ideeën crowdsourcen om initiatieven van de grond te krijgen.
 • yammer-dynamisch

 • Open en dynamische communicatie door de hele organisatie

  Met Yammer kun je zorgen voor meer betrokkenheid binnen je organisatie. Verbeter de communicatie en breng een transparante cultuur tot stand, waarin iedereen, van Firstline Workers tot het management, goed op de hoogte is en hetzelfde doel voor ogen houdt. Creëer community’s waarin mensen met dezelfde onderwerpen, belangstelling of werkvelden met elkaar in contact staan. Verzamel ideeën en feedback uit je netwerk van collega’s om voort te bouwen op het werk van anderen en tot betere resultaten te komen.

 • Naadloze integratie voor betere resultaten

  Yammer is onderdeel van Office 365 en maakt het gemakkelijk om inhoud direct in de app te delen, creëren en bewerken. Elke groep heeft een gedeelde set informatiebronnen om documenten te beheren, inhoud te tonen, notities te delen en taken te organiseren. Met de informatie uit Microsoft Graph is het eenvoudiger om mensen, bestanden, groepen of gesprekken te zoeken. Integreer Yammer moeiteloos in je sites en video’s om met elkaar in gesprek te blijven tijdens verschillende ervaringen.

 • yammer-integratie

 • yammer-beveiligd

 • Ontwikkeld met beveiliging, compliance en beheer waar je van op aan kunt

  Yammer biedt de kwalitatief hoogwaardige beveiligings-, compliance- en beheerfuncties die je van Office 365 verwacht. Met geavanceerde beveiligingstechnologie bescherm je je netwerkgegevens. Via analyses die via het Office-beheercentrum beschikbaar zijn en groepsinzichten in Yammer kun je de activiteit in je netwerk eenvoudig overzien.

Onderdeel van een Office 365-abonnement