SAP-HANA-Hadware-specialistBig Data is inmiddels geen niche meer. Steeds meer bedrijven ervaren de meerwaarde van het beheren en snel kunnen doorzoeken van hun data. SAP HANA is de databaseserver die daar uitstekend voor te gebruiken is. YourICT is als hardware- en netwerkspecialist de perfecte partij voor uw onderneming om de SAP HANA server bij u te realiseren. Door onze jarenlange samenwerking met SAP HANA experts, weten wij als geen ander welke hardware hier het beste bij past en hoe we deze optimaal kunnen inrichten.

 

Wat zijn de voordelen van Big Data voor uw bedrijf?

Wat is Big Data eigenlijk en waarom is het zelfs voor kleine en middelgrote bedrijven interessant? Big Data gaat zowel over de snelheid waarin we de data maken, als de omvang van de informatie. Het tempo waarmee we data kunnen ontsluiten gaat steeds sneller. Big Data is: het oogsten, analyseren en exploiteren van toegankelijke informatie. Met het verbeteren van de zakelijke successen als resultaat.

Ook MKB bedrijven doen er goed aan om mee te gaan in de Big data trend.

 

SAP HANA

SAP HANA is een kolomgeoriënteerde in-memory database die geavanceerde analyses uitvoert naast snelle transacties – in één systeem. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat het bedrijven in staat stelt enorme hoeveelheden gegevens te verwerken met bijna geen latentie, gegevens in een oogwenk op te vragen en echt gegevens gestuurd te worden. Door gegevens op te slaan in op kolommen gebaseerde tabellen in het hoofdgeheugen en door analytische- en transactionele verwerking samen te brengen, is SAP HANA uniek en supersnel.

SAP-HANA-snel-statistiekenSAP HANA fungeert niet alleen als een databaseserver en het opslaan en ophalen van door applicaties gevraagde gegevens. SAP HANA biedt geavanceerde zoek-, analyse- en gegevensintegratie mogelijkheden voor alle soorten gegevens – gestructureerd en ongestructureerd. Het functioneert ook als een applicatieserver en helpt bedrijven bij het bouwen van slimme, op inzicht gebaseerde applicaties op basis van real-time data, in-memory computing en machine learning-technologie. Door meerdere datamanagementcapaciteiten te combineren – en alle soorten data direct beschikbaar te maken vanuit één enkel systeem – vereenvoudigt SAP HANA IT. Het helpt bedrijven te innoveren en het neemt barrières voor digitale transformatie weg.

U wenst dat de data snel verwerkt en inzichtelijk gemaakt wordt. Daarvoor is een optimale samenwerking tussen de SAP HANA software en de hardware, waarop deze is geïnstalleerd is, van groot belang. YourICT maakt het voor u mogelijk, we halen het beste uit uw SAP HANA server naar boven.